DE VÂNZARE Vilă, Trnova, Prague, Cehia, Trnova

DE VÂNZARE - Cod. 40936

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 275 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1
  • Starea clădirii: Excellent

Oferim spre vânzare o vilă frumoasă de 5 + KK, cu un garaj dublu și o grădină mare amenajată, situată într-o locație atractivă, complet liniștită, în satul Trnová, la 20 de minute cu mașina de centrul orașului Praga.
Vila oferă o cameră de zi spațioasă cu bucătărie deschisă și zonă de luat masa, 3 dormitoare, 2 dressinguri, 2 băi, una cu cadă pe colț, cealaltă cu duș, un dulap și o încăpere. Garajul pentru două mașini este accesibil direct din interior. Aspectul poate fi ajustat în funcție de posibilități.
Vila include un sistem de aer condiționat, ferestre de format mare cu acces la grădină din fiecare cameră, podele din lemn încălzite de înaltă calitate, un sistem electronic de alarmă, uscător și mașină de spălat, irigare automată în grădină și poartă de intrare cu telecomandă.
Satul Trnová u Jíloviště se află la 12 km sud de Praga. Locuirea în această localitate oferă oportunități largi de relaxare (călărie și ciclism, golf, cules de ciuperci, pescuit, schi fond în timpul iernii). Conexiune de transport cu autobuzul suburban de la gara Smichovsky, la aproximativ 35 de minute cu mașina de centrul orașului Praga.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Caldor
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB