DE VÂNZARE 2 camere, Prague, Prague, Cehia, Rohanske nabrezi

DE VÂNZARE - Cod. 41008

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 127 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 3
  • Starea clădirii: Good

Acest apartament spațios cu balcon, 2 locuri de parcare în garaj și o unitate de depozitare în pivniță este situat la etajul 3 al unei reședințe sigure, cu o curte mare adaptată într-un parc în stil japonez. Complexul rezidențial modern este situat într-o locație de la granița cu Nové Město și Karlín, în imediata vecinătate a centrului orașului.

Facilitățile includ podele din lemn masiv fără praguri, ferestre din lemn de format mare, baie de marmură, bucătărie completă cu insulă centrală și ușă de intrare de securitate. Încălzire centrală. Prețul de achiziție include echipament interior, 2 locuri de parcare în garaj și o unitate de depozitare în pivniță. Reședința a fost finalizată în 2007; o recepție cu program nonstop și securitate garantează siguranța și confidențialitatea.

Amplasarea dintre terasamentul Vltava de pe insula Štvanice și zona monumentului Karlín oferă acces convenabil la școli, magazine, restaurante, cafenele sau bistrouri, precum și stații de metrou și tramvai. Stația de transfer Florenc și terminalul de autobuz sunt, de asemenea, la câțiva pași. Popularul cartier Karlín oferă o gamă largă de activități culturale, de exemplu în Karlín Forum sau Kasárna Karlín. Intrarea în parcul mare de pe dealul Vítkov este în apropiere și există o pistă de biciclete chiar lângă clădire care merge până la marginea nord-vestică a Pragului, departe de drumurile majore.

Interior 120 m2, balcon 7 m2.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Caldor
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB