DE VÂNZARE 3 camere, Praga, Prague, Cehia, Sazovicka

DE VÂNZARE - Cod. 41007

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 105 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1
  • Starea clădirii: Good

Apartament modern de lux cu 3 dormitoare (4 + KK) cu terasă și grădină, Praga-Zlicin.
Suprafața totală a apartamentului este de 104,8 m2, suprafața grădinii este de 311,5 m2, din care 228,5 m2 este o zonă cu iarbă și o terasă de 83 m2.
Amenajarea apartamentului: un hol spațios de 16,6 m2, o baie cu toaletă (4,9 m2), o toaletă separată (1,6 m2), o cameră de zi cu bucătărie (33,5 m2), 3 camere separate (15,2 m2, 15,9 m2 și 13,4 m2) și o încăpere de depozitare (3,7 m2).
Bucătăria este complet echipată cu toate aparatele necesare: aragaz cu inducție, hotă, cuptor cu microunde, filtru de cafea, cuptor, frigider cu congelator. Pereții sunt acoperiți cu tencuială italiană de înaltă calitate. Fiecare cameră are acces la o terasă. Terasa este spațioasă și foarte bine întreținută, potrivită nu numai pentru sărbătorile de familie, ci și pentru organizarea de sărbători și petreceri. Pentru intimitate, nivelul grădinii și terasei este mărit cu 2 metri comparativ cu nivelul străzii.
Apartamentul se vinde cu două locuri de parcare (garaj și loc de parcare). Apartamentul aparține unui mic depozit pe teritoriul casei.
Toate facilitățile sunt disponibile în zonă (școală, grădiniță, loc de joacă, restaurante, bancomate, bănci, zonă comercială, metrou, autobuze). În apropiere se află restaurantul local foarte popular „oaie neagră”. Marele centru comercial "Metropol" (magazine, restaurante, cafenele, cinema Cinema City, hipermarket, fitness) și stația de metrou "Zlichin".

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Caldor
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB