DE VÂNZARE Casă, Velen, Prague, Cehia, Velen

DE VÂNZARE - Cod. 40840

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 175 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1
  • Starea clădirii: New building

Casă bungalou exclusivistă situată la doar 17 km de Piața Wenceslas.
Terenul este plat, împrejmuit, deci intimitatea este garantată. Amenajarea interioară a 5 + kk oferă camere luminoase și spațioase, unde există 4 dormitoare (25,16,12 și 12 m2), un dressing dotat cu mobilier, un living conectat la o bucătărie mobilată de 50 m2, 2 băi de 16 și 6 m2, 2 toalete separate, un hol mare, lângă bucătărie există un depozit, o cameră. În fața casei există suficient loc de parcare pentru încă 3 mașini.
Casa este dotată cu un sistem de recuperare a aerului, o pompă de căldură, podele încălzite, o fântână, control inteligent al așa-numitei „case inteligente”, o piscină încălzită la 30C, iluminat cu LED, aparate de bucătărie, udare automată a grădinii și inteligentă jaluzele în aer liber. Casa are o conexiune la internet în fiecare cameră, inclusiv Wi-Fi, TV și distribuție prin satelit, cabluri audio cu difuzoare în sufragerie și în baie, în garajul pentru două mașini există 2 prize pentru încărcarea unei mașini electrice.
Camera de zi poate fi transformată instantaneu într-un centru multimedia sau conectată la grădină cu acces direct la piscină. Piscina este înconjurată de o grădină bine întreținută, cu copaci exotici maturi, cum ar fi palmele rezistente la îngheț, banani, yucca sau bambus. Te face să simți că ești în vacanță. Baia de lux magnifică de 16 m2 are o infrasaună, o cadă de sine stătătoare, o sală mare de duș, iar pereții sunt decorați cu tencuială venețiană și piatră reală.
Pe teren există o fântână cu o adâncime de 30 m, un bazin de 7m3 pentru apa de ploaie și irigare automată. Apa din fântână poate fi utilizată atât pentru spălarea la toaletă, cât și pentru completarea bazinului sau a bazinului.
Clădirea este din cărămidă, inclusiv pereți despărțitori, izolată cu polistiren de 20 cm, gresie din beton, ferestre cu geamuri triple, uși fără ramă, podeaua este în principal gresie italiană și în 3 dormitoare laminat de 8 mm de înaltă calitate.
Acest loc este potrivit și pentru familiile cu copii. La o distanță de 200 m de casă există o nouă școală primară, grădiniță. Zona oferă multe oportunități pentru trasee active de recreere-ciclism, terenuri de joacă, fotbal, tenis etc. Autobuzul numărul 37 vă oferă posibilitatea de a ajunge la stația de metrou.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Caldor
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB