DE VÂNZARE Casă, Ricany, Prague, Cehia, Ricany

DE VÂNZARE - Cod. 40838

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 164 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 2
  • Starea clădirii: New building

Vilă modernă de lux, construită în 2014, cu un aspect de 4 + kk (130m2), cu o casă de vară separată 1 + 1 (34m2) pe un teren de 750m2.
La primul etaj al vilei:
- coridor cu dulap încorporat, toaletă cu chiuvetă, cameră de zi spațioasă cu ferestre orientate spre cele trei direcții cardinale (est, sud, vest), zonă de bucătărie și acces la terasă și grădină.
La etajul al doilea: trei dormitoare, baie, toaletă separată.
Totul se face cu gust și de înaltă calitate. Camerele au dulapuri încorporate. Încălzirea este asigurată de calorifere sau de încălzire prin pardoseală. Datorită izolației de înaltă calitate și a unei pompe de căldură, întreținerea carcasei este redusă la minimum. Ferestrele sunt echipate, pe lângă ecrane împotriva insectelor, și cu jaluzele electrice externe pe comenzi.
În plus, pe teren există o casă de vară renovată, care are bucătărie, duș, toaletă. Cabana poate servi ca o casă de vară pentru oaspeți.
Legăturile de transport către Praga sunt asigurate de numeroase rute de autobuz și tren, iar în centrul orașului Praga puteți ajunge în 30 de minute.
Toate facilitățile civile sunt disponibile. Recomandăm cu tărie această casă nu numai pentru calitatea și designul său distinctiv și de înaltă calitate, ci și pentru locația sa strategică din Rzhichany, un oraș care a fost declarat „cel mai bun oraș în care să trăiești”, potrivit unui sondaj al binecunoscutului internațional compania Deloitte.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Caldor
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB