DE VÂNZARE +5 camere, Praga, Prague, Cehia, Holečkova

DE VÂNZARE - Cod. 40888

  • Tipologie: +5 camere
  • Zona: 199 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 8
  • Starea clădirii: New building

Un apartament exclusivist, cu o dispunere de 5 + KK, cu o suprafață de 173 m2, cu o terasă de 26 m2. Apartamentul ocupă întregul etaj al optulea, terasa sa orientată spre sud, oferind o vedere panoramică unică a versantului verde, acoperit cu grădini cu fructe. Apartamentul poate fi accesat direct din lift sau de pe palier.
Apartamentul este vândut în standardul Shell & core, adică fără pardoseli, uși interioare, gresie, instalații sanitare, glafuri etc., astfel încât noul proprietar să-l poată adapta pe deplin la gustul său. Ferestrele din lemn sunt echipate cu jaluzele exterioare din aluminiu cu comandă electrică. În plus, standardul include pregătirea pentru răcire în toate camerele de zi, pregătirea pentru șemineul din zona de zi, pregătirea pentru instalarea unei case inteligente. Apartamentul are orientare sud, vest și nord. În apartament puteți cumpăra un subsol și două garaje pentru parcare.
Proiectul PALATA de pe strada Holečkova este amplasat într-o locație sub Strahov, care este atractivă din multe puncte de vedere și oferă locuințe pașnice lângă Grădina Kinský, aproape de centrul Pragei. Este o zonă rezidențială tradițională cu magazine bine stabilite, servicii, linii de transport și toate celelalte elemente de infrastructură. Centrul comercial și cultural Anděl este ușor accesibil.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Caldor
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB