DE VÂNZARE 3 camere, Prague, Prague, Cehia, Smrckova

DE VÂNZARE - Cod. 40848

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 90 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 1
  • Starea clădirii: New building

Oferim spre vânzare un apartament nou, cu o terasă mare și o vedere frumoasă la râu, situat la etajul 3 al unei clădiri rezidențiale pe o peninsulă înconjurată de două ramuri ale râului Vltava. Clădirea face parte din complexul rezidențial nou construit DOCK Marina Boulevard, cu o recepție deschisă nonstop, securitate, parcare și un port pentru bărci private în zona de coastă care se vindecă treptat la granița dintre Karlin și Libne. Toate facilitățile civice sunt disponibile în imediata apropiere, la câțiva pași de stația de metrou și stația de tramvai Palmovka. Grădinile Thomayer cu Levite Mill, terenul de golf și centrele sportive cu terenuri de tenis oferă recreere activă. Scena culturală este reprezentată, de exemplu, de teatrul din apropiere sub Palmovka și galeria Dox.
Interiorul apartamentului constă dintr-un living spațios cu bucătărie și o terasă cu o vedere frumoasă la râu și la verdeața din jur, 2 dormitoare separate, o baie (cadă, toaletă, duș), o toaletă separată, un coridor spațios .
Echipament și design excelent, management inteligent al locuințelor, pardoseli din lemn, gresie, uși de intrare securizate, ferestre mari, încălzire centrală-încălzire prin pardoseală, întrerupător central, cameră de depozitare pentru cărucioare și biciclete, lift, intrare cu chip în clădire, sistem de supraveghere video. Prețul include 1 loc de parcare în garajul subteran.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Caldor
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB