DE VÂNZARE Clădire, Hradec Kralove, Hradec Králové Region, Cehia, Skalice

DE VÂNZARE - Cod. 43209

  • Tipologie: Clădire
  • Zona: 1192 m²
  • Camere: 6+1
  • Podea: 2

Cauți o oportunitate de investiție interesantă? Vrei să trăiești în natură și în același timp în imediata apropiere a orașului Hradec Králové? În special pentru tine am în prezent o casă familială foarte interesantă cu un iaz și o altă clădire cu multe aplicații diferite.

O locuință familială de cca 190 m2 6+kk cu o grădină îngrijită și plină de verdeață de 1152 m2 și un alt obiect de 80 m2, care este folosit în prezent ca garaj cu seră, oferă viitorilor proprietari o utilizare versatilă. Casa principală poate fi folosită ca locuință multifamilială sau ca spațiu comercial. A doua casă poate fi ușor transformată într-o locuință cu drepturi depline, cu opțiunea de închiriere sau folosire pentru părinți sau ca sediu de companie, de exemplu. Grădina mare poate fi împărțită cu ușurință între două case și are două parcele separate.

Casa este imediat gata de mutat fara a fi nevoie de investitii suplimentare. Locația excelentă a satului asigură conexiuni bune de transport către Hradec Králové (8 km), există o conexiune directă de autobuz către HK.

Casa are costuri de locuit mai mici decât este obișnuit pentru această dimensiune și, datorită opțiunii de încălzire suplimentară cu lemne cu distribuție a căldurii către alte încăperi, oferă și confortul locuirii moderne, întrucât livingul cu bucătărie și baie dispune și de încălzire prin pardoseală. . Fântâna folosită pentru irigare economisește apă și drenajul din casă merge și în interior, așa că ești cât mai prietenos cu mediul. Lacul cu sturioni este folosit atât pentru înot, cât și ca rezervor de 60 m3 de apă în timpul secetei prelungite.

Daca o bucata de teren atat de mare nu va ajunge, exista posibilitatea de a inchiria inca 600 mc de teren municipal cu 600 CZK/an, unde exista sera si loc de joaca pentru copii.

Dacă sunteți interesat de această ofertă și doriți un tur sau mai multe informații, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați. Aș dori să vă prezint cea mai ieftină opțiune de finanțare în prezent.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB