DE VÂNZARE 3 camere, Karlovy Vary, Karlovy Vary Region, Cehia, Mattoniho nábřeží 694/50, Karlovy Vary - Drahovice

DE VÂNZARE - Cod. 43263

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 81 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 5

Exclusiv pentru tine, un apartament frumos cu o dispunere de 3+KK, situat la etajul 5 deasupra parter al complexului modern „Residence Mattoního Nábřeží” cu lift, într-o locație liniștită. Clădirea a fost finalizată în 2021.

Suprafata totala a apartamentului este de 81 m2 si este in perfecta stare. Apartamentul este complet mobilat iar materialele folosite sunt de cea mai buna calitate. Ferestrele sunt din plastic iar apartamentul are parchet laminat. Apartamentul este orientat spre sud-vest si este foarte luminos si insorit. Apartamentul este compus dintr-un hol de intrare, un living cu o chicineta, 2 dormitoare, o baie si o toaleta. Există o ieșire către balcon din living și unul dintre dormitoare.

La dispoziția locuitorilor complexului din clădire există o căsuță de trăsuri.

Se poate achizitiona un loc de parcare in curtea blocului.

Residence Mattoního Nábřeží este un proiect modern cu 99 de apartamente noi, cu accesibilitate excelentă atât la centrul orașului Karlovy Vary, cât și la natura înconjurătoare, atât cu bicicleta, cât și pe jos. Aprobarea etapei a doua, în care se află apartamentul oferit, a avut loc în anul 2021.

Furnizarea de căldură este asigurată prin încălzire la distanță.
Locația strategică asigură conexiuni convenabile către serviciu, școli, magazine, instituții culturale și centrul din apropiere. Familiile cu copii vor primi cea mai densă rețea de creșe și școli din această locație. Natura din jurul orașului este ușor accesibilă atât cu bicicleta, cât și pe jos.

Apartamentul oferit este o alegere excelenta pentru cei care cauta un trai modern intr-o locatie linistita, cu acces excelent la oras si natura. Vă recomandăm un tur, nu ezitați să ne contactați.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB