DE VÂNZARE Vilă, Теплице, Ústí nad Labem Region , Cehia, Karla Čapka 3

DE VÂNZARE - Cod. 39476

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 870 m²
  • Camere: 14
  • Podea: 3

Draga doamna / domnule,

Vă scriu în numele companiei imobiliare Elvo Property a.s.
Subiectul pentru care v-am contactat este faptul că acum câteva săptămâni am primit o vilă istorică uimitoare de vânzare în centrul termal Teplice, Republica Cehă.

Aș fi foarte bucuros, dacă ați împărtăși link-ul și informațiile menționate mai jos între colegii dvs. sau persoanele pe care le puteți sugera să vă interesați. Poate ar putea exista posibilitatea de a găsi conexiune cu cumpărătorul. Desigur, în cazul vânzării proprietății prin intermediul contactului dvs., oferim o compensație financiară.

Legătura - Vila Teplice

Informații detaliate:

O vilă reprezentativă de la sfârșitul secolului XIX, situată în prestigiosul district Teplice, este opera unuia dintre arhitecții de renume germani ai vremii, Herrmann Rudolph. Reconstituirea scumpă prin care a fost supusă casa în 2017 a făcut posibilă excelarea în elementele simbolismului și decadenței din perioada celei mai mari extinderi a Art Nouveau.
 
Vila are o suprafață de 870 m2 și este formată din 14 camere, 4 băi cu încălzire în pardoseală, 6 toalete separate și o pivniță suficient de mare. La primul etaj există o hol de intrare, patru camere și o cameră de relaxare separată, cu saună, contor de masaj, bucătărie și baie. Întreaga casă este dominată de o scară de stejar cu o balustradă originală din fier forjat. În centrul scării se află un candelabru de cristal lung de șapte metri și jumătate. O cameră distinctă la primul etaj este o sală de bal cu un șemineu din marmură italiană, apoi există un salon de relaxare, o bucătărie mare cu o zonă de luat masa, un dormitor cu un dressing privat și, o baie și separat o baie de oaspeți. Aerul condiționat este instalat pe podeaua mansardei care constă din cinci camere și două băi. Există balcoane din lemn, unele dintre ele conectând camere individuale.

Menținerea caracterului vilei a fost o prioritate importantă în timpul unei renovări majore din 2002, când un nou acoperiș de ardezie, fațadă și tavane din grinzi au fost înlocuite cu beton armat. Interiorul casei a fost revitalizat de înaltă calitate în 2017. Pe lângă imagini de fundal italiene, unele dintre camere au pereți din stuc venețian.
Există un pian vechi de 120 de ani într-una dintre camerele inferioare importate din Viena. Acesta este orașul de unde provine și candelabrul Orion. Mobilierul masiv Simex a fost adus din România. Există o alarmă în casă și întregul complot este supravegheat de un sistem de camere. Pe teren există un garaj încălzit cu două etaje pentru două mașini.
 
Orașul Teplice este cunoscut în principal ca un loc balnear important, situat la 15 km vest de Ústí nad Labem și 74 km de capitala Praga, în bazinul dintre Munții Centrali Bohemieni și Munții Ore. Prima mențiune de supraviețuire a izvoarelor termale este din 762, dar mențiunea despre oraș datează din 1057.
 
Achiziționarea vilei este posibilă și sub formă de cumpărare de cota de afaceri.
VIDEO: youtube.com/watch?v=SKa9SiS8pRs&feature=youtu.be

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB