DE VÂNZARE Casă, Hostivice Prague west, Central Bohemian Region, Cehia, Hostivice

DE VÂNZARE - Cod. 30753

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 1000 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1

Casa de vanzare in Hostivice - Praga Vest, cu o suprafata construita de 218 m2, suprafața totală de teren 996 m2. În jurul casei este menținută grădină decorativ plin crescut.

Dispunerea casei:
Parter: hol de intrare cu vestiar mic, camera de zi cu living si sala de mese, bucatarie separata cu camara mare, baie spațioasă cu cadă și WC, dormitor / birou, semineu marmura, scari din stejar care duc la primul etaj, terasa acoperită parțial accesibile din mese cu room.Garage usa automata pentru 2 masini, garaj oferă construit în dulapuri și, de asemenea, spatiu de depozitare deasupra garajului.

Etaj 1: dormitor matrimonial cu dressing si construit in dulap, 2 dormitoare, terasa accesibilă atât bedrooms.Office, baie spațioasă cu cadă și duș.

Echipamente: alarma cu conexiunea la PCO, încălzire electrică, încălzitoare de apă 2x175 l, situat în garaj, poate fi utilizat separat), cablu de căldură antigel, echipamente de bucătărie aragaz, cuptor integrat și mașină de spălat vase, toate AEG, se separă bine cu pomparea apei în rezervor în garaj proiectat pentru udarea grădinilor lunare de operare costuri de aproximativ 5.000 CZK + costul de conectare la ARC 600 CZK pe lună

Poziţie:
Proprietatea este situată într-o locație liniștită, la marginea orașului Praga, aproape de iazuri Hostivické rezervație naturală, care oferă posibilitatea de plimbări mari, ciclism etc.
Zona nu este în afara de decolare și aterizare coridorul aeroportului Vaclav Havel, distanța de conducere 5m de la terminalul aeroportului.
In apropiere este un centru comercial Metropole și Six. Există o școală, grădiniță și, sală de gimnastică, precum și toate îngrijiri medicale (2 policlinici, timp servicii de urgență stație de oprire de trei minute în Hostivice), Tesco, Lidl, Penny Market, oficiu postal, la 10 minutes.There sunt accesibile publicului sport (Sokol, terenuri de tenis, fotbal, loc de joacă pentru ...).

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB