DE VÂNZARE Casă rustică, Josefov u Hodonina, South Moravian Region, Cehia, Josefov

DE VÂNZARE - Cod. 33971

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 36 m²
  • Camere: 1 + attic
  • Podea: 2

Oferim spre vanzare o crama cu o vie intr-un mic sat numit Josefov, in apropierea orasului Hodonin, Republica Ceha. Zona este cunoscută sub numele de Podluží și este renumită pentru tradițiile sale de vin și folclor. Beneficiază de climatul cald din partea de sud-est a Republicii Cehe, în apropierea granițelor slovace și austriece și a regiunilor lor viticole.

În Josefov, cele mai multe crame sunt situate în podgorii, la numai 15 minute de mers pe jos de sat. Este un loc frumos și romantic de liniște în vecinătatea satului de vinuri Nechory, o destinație turistică populară. Vă puteți bucura de un loc mai liniștit și privat, cu toate beneficiile culturii și întâmplărilor pline de viață, la o distanță de mers pe jos sau la o mică distanță de mers cu mașina, precum și festivitățile tradiționale ale satului, în special "Hody", cu costume folclorice și muzică colorată și " Vinný košt "(degustare de vin). Există o mulțime de a face și de a vedea în zonă, începând cu site-ul important arheologic de la Mikulčice, la doar 15 minute de mers cu mașina, iar situl UNESCO Lednicko-Valtický areál se află la 30 de minute, printre multe altele. Există o pădure de 5 minute pe jos care separă două sate producătoare de vin, Josefov și Starý Podvorov. Este o locație ideală pentru ciclism și rătăcire de la sat la sat, între podgorii și câmpuri, în acest peisaj însorit și ușor ondulator.

Cladirea de bere este formata din crama proprie, cu temperatura permanenta de 12 ° C. La parter se află "casa de presă" sau zona de lucru în care strugurii sunt de obicei presați și păstrați pentru fermentație. Există, de asemenea, o cameră adiacentă pentru odihnă și bucurie cu vinul și familia sau prietenii. Este o cameră simplă, cu o masă lungă și două bănci care găzduiesc 6-8 persoane, în funcție de nevoile dvs. de confort. Are un incalzitor tradițional de incendiu nou instalat în 2010, ceea ce face ca camera să fie plăcută și toastă în seara rece sau în zilele reci de iarnă. Proprietatea are o conexiune la facilitățile publice de alimentare cu energie electrică și apă. Apa este de o calitate foarte bună și la o rată redusă. Clădirea a fost parțial renovată în 2010 și a fost construită o nouă baie. Are un podea modernă și ziduri din sticlă naturală modernă, un colț spațios de duș și o toaletă ecologică proiectată în Suedia. Nu există o conexiune de canalizare, dar dușul are un sistem inteligent de distribuție a apei direct în sol după trecerea prin filtrarea nisipului. Cu toate acestea, ar trebui folosite numai produse ecologice pentru a menține o calitate ridicată a apei subterane care vă hrănește strugurii. Dacă se utilizează produse ecologice, apa reziduală poate fi turnată direct în sol, eliminând necesitatea conectării sistemului de canalizare sau a rezervorului de canalizare (poate fi construită însă). Clădirea are o suprafață de 36 m2, plus 275 m2 de terenuri înconjurătoare înregistrate ca pășuni permanente.

În spatele clădirii există o podgorie (734 m2) la sfârșitul duratei sale de viață. Terenul are tot ceea ce un vinificator caută: sol de calitate și locație care protejează vița de vie din îngheț, în timp ce alte podgorii din vecinătate pot suferi daune. Puținele băi cu pante aflate la soare și oferă o frumoasă priveliște asupra podgoriilor din jur. Noul proprietar va beneficia de alegerea soiurilor sale preferate pentru a planta în locul instalațiilor existente. Terenul este înregistrat ca podgorie, dar ar putea fi plantat alternativ ca livadă sau utilizat în alte scopuri (neînregistrat pentru dezvoltarea locuințelor).

Proprietatea este ideală pentru renovare ulterioară, cu mansardă spațioasă, gata să fie transformată într-un dormitor spațios spațios sau în câteva dormitoare mai mici. Este un loc perfect pentru a veni și a vă petrece vacanța sau week-end, și ar putea fi folosit și pentru turism.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB