DE VÂNZARE Bar/Restaurant/Club, Prague, Prague, Cehia, Betlemska

DE VÂNZARE - Cod. 27637

  • Tipologie: Bar/Restaurant/Club
  • Zona: 500 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 0

1. restaurant cu o capacitate de 120 de persoane. bucătăria cehă tradițională.
2. Brewery. bere cehă tradițională.
3. Bar cu zona VIP.
Există posibilități de a cumpăra întreaga afacere sau pentru a cumpăra o parte din afaceri: bar separat, separat de restaurant sau separat Brewery. Toate aceste obiecte sunt înregistrate pe persoane juridice individuale și să aibă contract de închiriere individuală și de valoare.
Restaurant 190 000 EUR
Fabrică de bere 165 000 EUR
Bar 155 000 EUR
În caz de cumpărare întregii afaceri (restaurant, fabrici de bere și un bar) este prevăzut reducere de 10%.
Opțiunea de a vinde o parte din afaceri nu mai puțin de 51% este luată în considerare.
Valoarea de afaceri include: suport profesional legal al tranzacției, înregistrarea de noi persoane juridicial, utilizarea unei mărci în temeiul unui acord de licență. După ce este prevăzut executarea de tranzacții de însoțire a managementului timp de 6 luni (este furnizat manager) .La voința cumpărătorului un personal continuă să lucreze.
obiecte de afaceri oferite dispune de o suprafață totală de peste mult de 500 m2. Toate camerele sunt dotate cu sistem de climatizare, sistem de trage-in și sistemul de evacuare, sistem de camera de securitate, sistem audio-video, televiziunea terestră și prin satelit și sistem de semnalizare de securitate. Restaurantul este in stil gotic medieval Praga, decorat cu mobila exclusiva din lemn de stejar slovac cu forjare manuala; lămpi și candelabre sunt, de asemenea, realizate cu forjare manuala. O bucătărie este dotată cu echipament modern. Obiectul are 2 etaje: bar, o parte din restaurant și de vară pridvorul sunt situate la etajul 1, a doua parte a restaurantului și fabrica de bere sunt situate la parter. Există două intrări în restaurant și bar. Există, de asemenea, lifturi personale și de marfă.
Producția de bere este de aproximativ 50 000 l de bere într-un an. Fabrica de bere este situat in holul central al restaurantului; ea are strat de acoperire din cupru și este o parte a interiorului. Există trei tipuri de bere, care se produc în această fabrică de bere: lumina, întuneric și unul special. Bara are două zone: zona de bare de clasa lux pentru 30 de persoane și zona VIP pentru 12 persoane. Barul și restaurantul sunt complet echipate cu feluri de mâncare și echipament.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB