DE VÂNZARE Vilă, Sulice, Central Bohemian Region, Cehia, Sulice

DE VÂNZARE - Cod. 27700

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 2131 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1

Architecturally excepționale 5kk vila de lux, cu o suprafață de 415 m2 și grădină mare 2131 m2, proiectat de renumitul arhitect, Vilă modernă într-un stil minimalist reflecta tendințele actuale moderne, în locații atractive din Praga - East - Sulice. Arhitecti a reușit, de asemenea, vile de interconectare interior excelent de lux, cu facilități de primă clasă și compoziție arhitecturală excepțională cu o terasa exterioara, piscină și grădină amenajată și sistem de irigare.
Interiorul spațios generos proiectat cu o combinație distinctă de sticlă, beton și piatră. Parter oferă o cameră de zi mare, sala de mese și bucătărie, cu ferestre mari prin-terasa frumoasă și apoi la grădină, cu o piscină. . Domina de la etajul superior este un galerry deschis cu o scară largă și patru dormitoare cu acasă inteligent baie privată dressing și baie, Casa a instalat, SSE conectat la PCO, controlul electronic al luminilor, jaluzele, încălzire și muzică, cu posibilitatea de prelungire conform clienților indivudual doresc.
Confirmate de clasa B PENB. Această vilă modernă unic, atemporal este situat într-o zonă liniștită a caselor familiale din satul Kamenice - Želivec, la mică distanță de facilități locale, inclusiv școli, grădinițe și magazine.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB