DE VÂNZARE Casă, Litoboř, Východní Čechy, Cehia, Litoboř 88

DE VÂNZARE - Cod. 31755

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 1477 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 2

Va oferim spre vanzare o casă frumoasă cu posibilitatea de a trăi permanent în satul Litoboř, regiunea Východočeský, cartierul Náchod, în apropiere de Granvia valleyfew km away.It este situat într-o zonă liniștită, aproape de natura.
Proprietatea este situată într-o zonă liniștită a satului și poate fi accesată de un drum municipal asfaltat. Este asigurată de o poartă automată glisantă în spatele căreia sunt două locuri de parcare.
Terenul este plat, împrejmuit și are suprafața de 1477m2 din care partea construită este de aproximativ 240m2. Orientarea SW și SE Din SE, este mărginită de un pârâu adiacent. Clădirea a fost întreținută și reconstituită în mod continuu (2016), astfel încât, în afară de întreținerea obișnuită, nu necesită investiții substanțiale. Clădirea este formată din două etaje
 La primul etaj se află o bucătărie nouă din cărămidă cu toate aparatele, un depozit, o baie cu toaletă. Mai mult decât atât, există o sală spațioasă și un al doilea dulap. Este dominat de un living spațios, cu șemineu din țiglă. La etajul al doilea veți găsi o cameră cu interconectare și două dormitoare separate, bine izolate și cu panouri din lemn. Clădirea este încălzită de o combinație de inserție de șemineu, inserții integrate de pelete și electricitate. Casa a fost reconstruită în 2016.
Încălzitoarele sunt la o rată redusă. Cablurile electrice de 240 / 400V în cupru, apă și canalizare sunt toate noi și în plastic. Alimentarea cu apă potabilă este asigurată de conexiunea orașului și proprietatea este dotată cu un puț de foraj profund, de 24 de metri, cu pompă. Clădirea principală constă, de asemenea, dintr-un hambar mare și o magazie adiacentă de depozitare a lemnului.
Terasa în aer liber este încorporată în casă, astfel încât este complet acoperită, permițându-vă să vă bucurați de timpul liber chiar și în condiții mai puțin favorabile. Se poate privi la grădină și printr-o fereastră arcuită la o piscină acoperită de 4,5 x 3 x 1,5 m care este încălzită de o pompă de căldură. La câțiva pași se află pădurile, Granny's View și numeroase alte opțiuni turistice atrăgătoare accesibile pe jos sau pe bicicletă.
Aproximativ 10 kilometri de proprietate este Rezervorul Rozkoš și 15 km în direcția Polonia, Kudowa Zdroj.

În caz de interes, avem mai multe fotografii pe care să le arătăm.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB