DE VÂNZARE Casă rustică, Česká Lípa, Liberec Region, Cehia, Doksy Žďár

DE VÂNZARE - Cod. 28409

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 350 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 3

Este un complex conac țară enumerată de gradul II din două clădiri probabil datând din 1800. Acesta se află pe propriul său teren, amenajate (809 m2 - suprafață construită de aproximativ 350 m2), a căror parte integrantă este o formațiune de rocă naturală, în care sunt sculptate pivnițe destul de mari. Imobilul este situat în frumosul peisaj al regiunii Liberec.
Cabana este renovat, piese importante, cum ar fi acoperiș, streșini, chituire de ansamblu și pictură, ferestre, usi, tencuieli interioare, parchet, baie, WC separat, dulap. Sunt instalate încălzire, dar se poate folosi, de asemenea, soba de încălzire locală. Apa calda este asigurata de un boiler de 250 litri. Obiectul este introdus alimentarea cu apă, deșeurile sunt deversate în rezervorul septic. (Telefon.přípojka, gaz)
La parter este o cameră mare, cu un cuptor (puteți dormi pe ea) și un șemineu. Mai mult decât atât, bucătărie, baie, toaletă și baie.
La primul etaj sunt 2 camere si despre 30m2 pridvor.
Mansarda poate fi ajustat pentru a trai, dar acum servește doar ca un teren.
Gospodărie poate servi, de asemenea, ca locuințe permanente.
cabana hambar cu care formează litera L, și este de fapt a doua clădire. Există un spațiu mare separat de depozitare suficient pentru lemn sau cărbune. Hambar poate fi utilizat după stav.úpravách la diferite tipuri de afaceri și altele asemenea.
cabana timbered este în combinație cu acest lucru. Stucco. Hambar este apoi toate aceste blocuri căptușite cu stuc.
Homestead este situat într-o locație atractivă în satul pitoresc, unde predomina casele timbered și întreaga zonă este situată în natură într-o zonă protejată. (Nu este o amenințare reală de construcții noi, nu există nici un animal sau alte hale de producție ..)
Aproape lângă ușă sunt păduri aproape de Bezděz și Lacul Macha masina despre 15.minut. accesibilitate foarte bună de la Praga și în alte orașe.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB