DE VÂNZARE Activitate comercială, Prague, Prague, Cehia, Praha 6

DE VÂNZARE - Cod. 30964

  • Tipologie: Activitate comercială
  • Zona: 470 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 3

Proprietate privată, fără intermediari.
Minunat reședință de 3 etaje, cu grădină, două terase, peșteră gresie și o vedere panoramică unică Praga este prezentat spre vânzare. Casa este situată într-o zonă liniștită din Streshovice (Střešovice) cu accesibilitate excelente de transport și două minute de mers pe jos de la o școală internațională de prestigiu. Vila e perfecta pentru living mare familie sau pentru sediul companiei.
Vila construita in 2012, este format din două clădiri separate printr-o grădină complet amenajată. Suprafața totală a teritoriului este de 470 mp. La parterul clădirii principale există un birou cu sisteme de securitate si video intregii case, sala cazanelor, sala de utilitate și toaletă. O cameră spațioasă de 25,6 mp este situat la primul etaj, care pot fi folosite pentru mediul de afaceri (birou de companie, galerie de artă, etc.) sau pot fi echipate pentru sala de sport acasă sau de cinema. Etajul al doilea este ocupat de apartamente moderne, cu un salon mare, bucatarie, doua dormitoare si o baie cu o toaletă separată.
Intrarea in a doua casa conduce thorugh grădina cu zona de relaxare. La parter există un mic apartament confortabil, cu bucatarie, crama si impressios pestera gresie echipate cu lumină și bănci încălzite pentru 16 persoane. La primul etaj are un apartament cu un dormitor, cu toate facilitățile. Pe acoperișul există două terase minunate cu grătar și o zonă de relaxare cu un acces la backyaurd și o vedere unică fermecător Praga.
Pret la cerere.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB