DE VÂNZARE 3 camere, Karlovy Vary, Karlovy Vary Region, Cehia, Ondřejská 42, Karlovy Vary

DE VÂNZARE - Cod. 24234

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 64 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 0

Vânzările de apartamente însorită 3 + 1/64 m2 / proprietate personală / în centrul spa Karlovy Vary, cu vederi uimitoare ale centrului istoric al orașului balnear și reperele sale în imediata apropiere a izvor fierbinte, două colonade, Mozart parc și trasee de mers pe jos de pădurile de spa.

Apartament cu trei camere într-o clădire 1.NP Art Nouveau este în starea lor originală și necesită aranjament aspect rekonstrukci.Jeho, cu toate acestea, permite orice ajustare în spiritul standardelor moderne de trai.

Apartamentul este compus dintr-un hol spatios centrală, trei dormitoare, bucătărie și toaletă separată. Toate camerele au acces direct din sala, două camere cu baie comună, este posibil să se creeze un spatiu mare de viață. Orientarea încăperea principală de locuit este de la sud-vest cu vedere la spa, fereastra de bucatarie si alte camere care se confruntă est, într-o curte liniștită. Apartamentul are tavane înalte, usi casetate profilate originale si ferestre din lemn. Podele din lemn (parțial parchet de stejar de calitate) și ceramică (pardoseli mozaic pastrat din hol). Încălzire rezidențială este local de gaze (WAW corp), karma gaz de incalzire a apei.

Bloc de apartamente cu nume istoric "König von Italien", în care păstra multe elemente de artizanat frumoase, este în stare bună, a reparat și curat interior și este în curs de renovare treptat, planul este de a repara valoros fatada Art Nouveau. Casa are o comunitate care funcționează bine de proprietari și relații de vecinătate fără sudură. Parcare privată în locurile de parcare rezervate sunt disponibile direct în afara casei.

Costul de exploatare a apartamentului este de aproximativ 3.500 CZK / luna, din valoarea plăților pentru finanțarea reparațiilor și serviciilor comunitare de fonduri 1.200 CZK / lună și avans de gaz și de energie electrică în jurul 2.300 CZK / luna. în funcție de consum.

Facilități civice în de aproape, stație de autobuz la 150 m de casa.

Loc foarte frumos pentru o casă sau de investiții de interes de proprietate în zona de spa, cu un bun potențial de apreciere viitoare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB